Accident în București cu o mașină a Jandarmeriei! Vehiculul a căzut într-un șanț pe Șoseaua Fundeni din Capitală | FOTO

29 nov. 2021
8119 Afișari
Accident în București cu o mașină a Jandarmeriei! Vehiculul a căzut într-un șanț pe Șoseaua Fundeni din Capitală | FOTO
Accident în București cu o mașină a Jandarmeriei! Vehiculul a căzut într-un șanț pe Șoseaua Fundeni din Capitală | FOTO

Accident în București cu o mașină a Jandarmeriei! Vehiculul a căzut luni dimineață într-un șanț pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Din primele informații, autoritățile spun că șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vremii.

Un alt accident a avut loc luni dimineață în București, asta după ce Gigi Becali a fost implicat în altul. O mașină a Jandarmeriei Capitalei a căzut într-un șanț săpat de muncitori pentru o lucrare pe Șoseaua Fundeni din București. Incidentul a avut loc chiar în fața spitalului Fundeni, potrivit Info Trafic București Ilfov.

UPDATE: Date noi în cazul accidentului. Cine executa săpăturile de pe Șos. Fundeni unde a căzut mașina Jandarmeriei. Accidentul, la șase ani de la moartea lui Gigină

Accident cu o mașină a Jandarmeriei în fața spitalului Fundeni

Șoferul care a reușit să ducă mașină în șanțul adânc, realizat probabil pentru lucrări la rețeaua de apă caldă din zonă, unde au fost recent avarii, a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Din imaginile de pe grupul de Facebook citat mai sus se vede cum mașina a căzut pe partea dreaptă, aproape de tot, în groapa de pe prima bandă. Mai mult, pe partea dinspre banda a doua nu există elemente de semnalizare, care să separe zona de șantier de restul șoselei, așa că șoferii trebuie să evite singuri zona.

În prezent, acolo se fac lucrări de înlocuire a conductelor de apă caldă și căldură după intervenția Termenergetca. Mașina a fost acoperită și jandarmii au rămas să o păzească. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, cu toate că mașina este serios avariată.

Explicația Jandarmeriei după incindet

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a declarat că mașina a căzut în șanț din cauza vremii pentru Digi 24.

Circulația în zonă a fost îngreunată, iar la fața locului polițiștii rutieri au apărut pentru a dirija traficul. De asemenea, se fac cercetări la fața locului, unde au ajuns polițiști criminaliști, jandarmi și echipaje IGSU.

În acelați timp, vor fi audiați jandarmii care erau în mașină pentru a afla cum s-a produs accidentul. Mașina va fi ridicată și dusă pentru expertiză pentru a descoperi cu exactitate ce s-a întâmplat acolo. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

Cookies