ARHIVA B365

ACCIDENT GRAV: Un autocar plin cu călători s-a răsturnat. Doi copii și un adult au decedat

UPDATE: Numărul persoanelor decedate în urma accidentului a ajuns la trei. Un copil a fost găsit decedat după ce autocarul a fost repus pe roți. 21 de persoane au fost rănite. 

Un accident grav s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 9.00, în apropiere de municipiul Brăila, pe raza localității Baldovinești. Un autocar înmatriculat în Turcia s-a răsturnat, dupa ce șoferul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, cu carosabil ud și vizibilitate redusă. În autocar se aflau 37 de persoane, 35 de turiști moldoveni și doi șoferi turci. 

Raed Arafat a declarat pentru România TV, că în urma accidentului au decedat două persoane, un adult şi un copil. De asemenea, alte 20 de persoane au fost rănite, iar 16 persoane nu prezintă leziuni

„Din păcate, confirm că două persoane au decedat, iar altele sunt rănite. Am intervenit de urgenţă la faţa locului cu mai multe echipaje de la ambulanţă şi de la SMURD. Răniţii primesc primul ajutor. Mai multe persoane sunt în stare gravă, dar datele se pot modifica dintr-unn moment în altul”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

A fost declarat cod roșu de intervenție, procedura în cazul unui accident cu peste 10 răniți.

Autocarul se îndrepta spre Republica Moldova.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button