Accident grav, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Șoferul și-a pierdut viața

16 iul. 2022
34859 afișări
Accident grav, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Șoferul și-a pierdut viața
Accident grav, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Șoferul și-a pierdut viața. Sursa foto: Grup Facebook/ Eşti din Rahova dacă.../ Daniel Sle

Un accident deosebit de grav s-a produs, sâmbătă dimineață, în București. Din cauza vitezei excesive, un șofer care se deplasa pe Șoseaua Antiaeriană, a pierdut controlul volanului și a intrat, în plin, într-un copac.

Accident grav, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Antiaeriană din București

Sâmbătă, 16 iulie, în jurul orei 05:35, a avut loc accidentul deosebit de grav de pe Șos. Antiaeriană din București. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac care se afla pe marginea drumului.

Potrivit primelor informații, conducătorul auto ar fi circulat cu viteză. Pe camerele de supraveghere ale unei spălătorii din zonă se poate observa cum autoturismul rulează cu viteză și intră, în plin, în copacul de pe marginea șoselei.

La scurt timp după impact, șoferul unui autobuz a sunat la numărul unic pentru urgență 112 și a anunțat tragicul accident, produs pe Șoseaua Antiaeriană din București.

Șoferul și-a pierdut viața

Șoferul a rămas încarcerat în mașină, iar pompierii au intervenit pentru a-l scoate de la volan.

La fața locului s-au deplasat de urgență medicii, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului șofer. Au fost nevoiți să-i declare decesul.

Șoseaua Antiaeriană din București, Sectorul 5, este extrem de periculoasă, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Cei din urmă ajung să circule cu o viteză excesivă.

În zonă s-a circulat în alternativ, pe contrasens. Linia troleibuzului 96 a fost blocată din cauza accidentului de pe Șoseaua Antiaeriană, potrivit informațiilor de pe grupul de Facebook „Eşti din Rahova dacă…”.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Cookies