Accident grav produs lângă Bucureşti. Două mașini s-au ciocnit frontal. Printre victime, un copil de 4 ani

21 apr. 2022
14133 Afișari
Accident grav produs lângă Bucureşti. Două mașini s-au ciocnit frontal. Printre victime, un copil de 4 ani
FOTO: Imagine observatornews.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţa, în localitatea Voluntari, lângă Bucureşti. Două maşini au fost implicate, iar trei oameni au fost răniţi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, pe Strada Emil Racoviţă, din Voluntari, iar în urma producerii accidentului a fost rănită inclusiv o fetiţă de patru ani, informează observatornews.ro.

O bătrână de 70 de ani, extrasă din fiarele contorsionate

Conform celor de la faţa locului, care au trimis şi câteva imagini redacției, una dintre maşinile implicate în accident a pătruns pe contrasens, după ce nu i s-ar fi acordat prioritate, şi ar fi lovit în plin un alt autoturism care circula regulamentar.

Răniţii din accidentul de lângă Bucureşti, transferaţi la spitale diferite.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului produs în apropiere de Bucureşti. O fetiţă de patru ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, din cauza rănilor suferite. Mama sa a fost preluată şi ea de un echipaj medical, în timp ce doctorii au mai acordat prim ajutor şi unei bătrâne de aproximativ 70 de ani care se afla în cealaltă maşină implicată în accident şi care a avut nevoie să fie şi extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, mai scrie observatornews.ro.

Citește și:

Cookies