Accident grav petrecut azi-noapte în București. Din cauza impactului, mașina s-a înfășurat în jurul unui copac. Șoferul are doar 18 ani

17 oct. 2021
522 Afișari
Accident grav petrecut azi-noapte în București. Din cauza impactului, mașina s-a înfășurat în jurul unui copac. Șoferul are doar 18 ani
Accident grav petrecut azi-noapte în București. Din cauza impactului, mașina s-a înfășurat în jurul unui copac. Șoferul are doar 18 ani. Sursa foto: PRO TV

Accident grav petrecut azi-noapte în nordul Capitalei. O mașină condusă de un tânăr de doar 18 ani s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a înfășurat la propriu în jurul copacului. În vehicul se aflau trei tineri, doi minori și șoferul, care au ajuns în cele din urmă la spital, cu răni grave.

Un accident serios a avut loc sâmbătă noapte pe șoseaua Kiseleff din nordul Bucureștiului. Un autovehicul condus de un șofer începător, de doar 18 ani, a izbit puternic un copac și a rămas înfășurat în jurul acestuia, din cauza impactului. Din păcate, în mașină se mai aflau și doi pasageri, ambii minori, care au fost răniți grav, asemenea șoferului, astfel că toți cei trei au fost duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit PRO TV.

Accident grav petrecut pe șoseaua Kiseleff. Tinerii au fost scoși din mașină cu ajutorul descarcerării

La baza acestui accident s-ar afla trei factori, potrivit polițiștilor – lipsa de experiență a tânărului aflat la volan, ploaia măruntă, care a afectat condițiile carosabilului, dar și faptul că acesta ar fi condus cu viteză, fapt care explică de ce șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un copac, dar și de ce mașina a ieșit atât de „șifonată” în urma impactului – vehiculul a fost aproape înfășurat în jurul trunchiului copacului.

Cei trei au fost duși de urgență la spital din cauza rănilor suferite. Trebuie menționat că fiarele a ce s-a putut numi mașină până azi-noapte i-au blocat pe tineri înăuntru, astfel că a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare. Cel mai grav rănit a fost cel care se afla pe locul din dreapta volanului – în dreptul său a avut loc impactul cu copacul.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice, potrivit polițiștilor

Caroseria automobilului a fost cu greu separată de trunchiul copacului. Potrivit unei reprezentante a Poliției Rutiere București, șoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul de alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.”, a declarat Oana Pârvan de la Poliția Rutieră București.

Autoritățile vor continua cercetările pentru a stabili modul în care accidentul s-a produs, dar și care sunt cauzele din spate.

Cookies