Accident grav pe Șoseaua Iancului. Martor: „Un șofer cu viteză și cu roșu la semafor…” Ambele mașini sunt zob

23 iun. 2024
3330 afișări
Accident grav pe Șoseaua Iancului. Martor:
Accident grav pe Șoseaua Iancului. Martor: "Un șofer viteză și cu roșu la semafor...." Ambele mașini sunt zob | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe Șoseaua Iancului din București. Un martor transmite că accidentul a avut loc din cauza nerescpectării semaforului, dar și a vitezei.

Accident grav pe Șoseaua Iancului

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat, pe grupul de Facebook, la 16:38,  că un accident  grav s-a produs pe Șoseaua Iancului din Capitală:

Respectați semaforul! Șoseaua Iancului, a scris acesta pe rețeaua socială.

Un alt membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” întreabă dacă există victime. Autorul postării crede că da, la fața locului aflându-se deja și echipaje de descarcerare.

Se pare că da:SMURD și descarcerare. Distanța între mașini este de 30 de metri, deci unul a avut viteză, iar celălalt a avut roșu!

Vezi postarea din grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”  AICI.

Accident grav pe Șoseaua Iancului. Martor:
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook
Accident grav pe Șoseaua Iancului. Martor:
Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Știre în curs de actualizare.

Accident pe Șoseaua Alexandriei

Din nefericire, în București și nu numai, multe accidente se petrec din cauza nerespectării regulilor de circulație. Astfel, viteza mare, nerespectarea culorii semaforului sau manevrele interzise, pot produce adevărate tragedii. În ultimul timp în Capitală, numeroase accidente s-au petrecut în diferite zone, acestea terminându-se cu victime, pagube sau îngreunarea circulației rutierre.

Zilele trecute, un alt accident a avut loc în București, pe Șoseaua Alexandriei. Și de această dată, evenimentul din trafic a fost anunțat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Conform martorilor, acesta ar fi avut loc în apropiere de autogara Rahova.

Atunci, un autovehicul și o motocicletă ar fi fost implicate în accident. În urma acestuia, traficul în zonă s-a îngreunat, coloana de mașini întinzându-se până la 2 km.

Citește și:

Cookies