Accident grav pe Șoseaua Fundeni din București. O mașină de poliție s-a răsturnat noaptea trecută

05 mart. 2023
612 afișări
Accident grav pe Șoseaua Fundeni din București. O mașină de poliție s-a răsturnat noaptea trecută
Accident grav pe Șoseaua Fundeni din București. O mașină de poliție s-a răsturnat noaptea trecută | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

O mașină de poliție s-a răsturnat noaptea trecută în București, mai precis la intersecția dintre Șoseaua Fundeni și Bulevardul Pantelimon.

Mașină de poliție, răsturnată pe Șoseaua Fundeni

O autospecială de poliție s-a răsturnat noaptea trecută în Sectorul 2 din București, în timp ce se afla într-o misiune. Incidentul s-a petrecut în urma unui accident rutier ce a avut loc la intersecția dintre Șoseaua Fundeni și Bulevardul Pantelimon, conform Antena 3 CNN.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:40 și se pare că mașina de poliție a intrat în coliziune cu un taxi.

Cu toate că autospeciala avea atât semnalele acustice, cât și pe cele luminoase pornite, taximetristul nu i-a observat pe polițiști.

Nu au existat victime

În urma acestui accident traficul din zona respectivă a fost complet blocat. Din fericire, nu au existat victime în urma impactului. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotesc, rezultatul acestora fiind unul negativ.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru a face cercetări la fața locului și a stabili exact condițiile în care a avut loc accidentul.

Mașina echipajului de poliție implicat în accident a aterizat pe plafon, iar taxiul a fost grav avariat în partea din față.

Taxiul implicat într-un accident cu o mașină de poliție
Taxiul implicat într-un accident cu o mașină de poliție | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Camerele de supraveghere aflate în zona unde a avut loc impactul urmează să fie verificate de către autorități pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Cookies