Accident grav pe Șoseaua Colentina din București. Un șofer beat a intrat într-o mașină de poliție. Doi polițiști au ajuns la spital

13 feb. 2023
680 Afișari
Accident grav pe Șoseaua Colentina din București. Un șofer beat a intrat într-o mașină de poliție. Doi polițiști au ajuns la spital
Accident grav pe Șoseaua Colentina din București. Un șofer beat a intrat într-o mașină de poliție. Doi polițiști au ajuns la spital Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav, între o autospecială de poliție și au alt vehicul, a avut loc noapte trecută în Sectorul 2 din București. În urma impactului doi polițiști au fost răniți și au ajuns la spital.

Doi polițiști din București au ajuns la spital în urma unui accident

Accidentul a avut loc noaptea trecută, aproape de miezul nopții. Șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost observat încă de pe Bulevardul Camil Ressu. Acesta conducea haotic, motiv pentru care polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea sa. Agenții din cadrul Brigăzii Rutiere București au solicitat sprijinul colegilor aflați în zona respectivă.

Șoseaua a fost blocată de mai multe mașini de poliție pentru a putea prinde șoferul fugar.

Ajuns pe Șoseaua Colentina, la intersecția cu strada Cremenița, șoferul a lovit o autospecială de poliție. Doi polițiști au fost răniți și au avut la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei și pasagerului din autospeciala de poliție, precum și a pasagerului din autovehiculul urmărit, transmite Brigada Rutieră.

Te-ar mai putea interesa și:

Șoferul era beat

După impact, șoferul a fost identificat de către agenții de poliție. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că acesta avea o alcoolemie de 0.41 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, șoferul a fost testat și cu aparatul Drugtest. Testul a identificat prezența unei substanțe interzise în organism. Bărbatul a fost dus la IMNL pentru prelevarea de probe biologice.

La acest moment, Brigada Rutieră București continua cercetările în această cauză pentru a putea stabili cauzelor și condițiilor exacte în care a avut loc accidentul. Ulterior, vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Cookies