Accident grav pe Șoseaua Antiaeriana din București. Un tânăr de 19 ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa strada

12 oct. 2022
7464 afișări
Accident grav pe Șoseaua Antiaeriana din București. Un tânăr de 19 ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa strada
Accident grav pe Șoseaua Antiaeriana din București. Un tânăr de 19 ani a fost lovit mortal / Sursă foto: Facebook-Info Trafic București si Ilfov

Seara trecută un accident mortal a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană din București. Un tânăr de 19 ani a fost lovit în plin de a mașină în timp ce traversa strada.

Accident mortal pe Șoseaua Antiaeriana din București

Accidentul a avut loc marți seară, în jurul orei 19:20, iar polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112. Șoferul mergea pe Șoseaua Alexandria, dinspre Rondul Alexandria către Calea 13 Septembrie.

Pietonul a fost lovit mortal în timp ce traversa strada, pe la trecerea de pietoni conform martorilor, la intersecția dintre strada Cojocarul Elena și Vasile, conform Infotraficromania.ro.

Din primele informații tânărul avea vârsta de 19 ani. Echipele ajunse la fața locului i-au aplicat acestuia manevre de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au fost de ajutor, iar medicii au declarat decesul.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Cercetările în această cauză vor fi continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Astfel, se vor stabili exact împrejurările în care a avut loc accidentul.

Oamenii au protestat în urma incidentului

Șoseaua Antiaeriană este una pe care se întâmplă frecvent accidente extrem de grave deoarece șoferii conduc cu foarte mare viteză în zona respectivă.

Seara trecută, după producerea accidentului, mai mulți oameni au ieșit în stradă și au protestat. Aceștia le-au cerut autorităților să ia măsuri pentru a preveni astfel de situații.

Oamenii au protestat mai bine de o oră.

Un prieten al victimei a declarat pentru Antena 3 următoarele:

Tânărul care a decedat în seara aceasta mi-a fost prieten, îl cunoșteam foarte bine. Ce pot spune e șocant cum atâtea cruci pe marginea trotuarului nu ridică un semn de întrebare primăriei să monteze măcar un limitator de viteză sau cel puțin un semafor.

Cookies