Accident grav pe Șoseaua Petricani. Un copil a murit după ce a fost lovit de două mașini

de:
20 feb. 2014
2 Afișari
Accident grav pe Șoseaua Petricani. Un copil a murit după ce a fost lovit de două mașini

Un accident grav a avut loc, joi seară, pe Șoseaua Petricani din Capitală. Un copil de 13 ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mașina l-a aruncat pe sensul opus unde copilul a fost lovit de o a doua mașină.

Când a sosit ambulanța victima era în stop cardio-respirator. Copilul a fost preluat ambulanța și dus la spital, însă după ce a fost făcute mai multe manevre de resuscitare, a decedat.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Martori la tragedie au fost rudele baiatului, care spun ca acesta era chiar pe trecerea de pietoni, relateaza Pro TV.
Rudele victimei au fost la un pas sa-l linseze pe sofer, care a scapat cui ajutorul politistilor.
Accidentul a avut loc putin dupa ora 20. O masina condusa de un tanar l-a izbit in plin pe adolescent si l-a proiectat pe contrasens, unde a fost lovit in plin de un alt autoturism. Nu e inca limpede daca victima traversa pe trecere sau prin loc nepermis.
„Am auzit o bubuitura si am iesit sa vad ce se intampla. Am vazut ca era copilul in masina. Era lovit rau, a venit ambulanta, i-a facut resuscitare”, poveste un martor.
Imediat la fata locului au venit mai multe ambulante. Desi l-au resuscitat pe baiat mai bine de 45 de minute, medicii nu au reusit sa-l salveze. Familia copilului a asistat socata la tragedie.
„L-a lovit direct pe trecerea de pietoni, l-a omorat! Dansul care era cu masina a fugit. S-a auzit o bubuitura si l-a izbit alta masina. Era la joaca probabil. Cinci copii”, spune o ruda.
„Ne-a omorat nepotul. Este o familie saraca, tatal este in puscarie, ei sunt cinci copii. Era cel mai mic. Asa ceva, sa-l omori pe trecere. A fugit soferul dupa ce a lovit.”
Ambii soferi implicati in accident au fost testati cu aparatul alcooltest si rezultatul a fost negativ. Pe numele celor doi, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa. Politistii vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia, in urma audierilor.
Trupul neinsufletit al baiatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie.

Cookies