Accident grav pe DN4, la intersecția cu Autostrada Bucureștiului A0. O persoană și-a pierdut viața

11 iun. 2024
1379 afișări
Accident grav pe DN4, la intersecția cu Autostrada Bucureștiului A0. O persoană și-a pierdut viața
Accident grav pe DN4, la intersecția cu Autostrada Bucureștiului A0. O persoană și-a pierdut viața. Sursa foto: INQUAM Photos / George Călin

Un accident extrem de grav a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN4, în zona intersecției cu Autostrada Bucureștiului A0. În acesta au fost implicate un autocamion și o mașină. Din nefericire, în urma impactului o persoană și-a pierdut viața.

Accident grav pe DN4, la intersecția cu A0

Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române le-a transmis șoferilor că circulația de pe DN4 a fost afectată în urma unui accident produs în zonă. Mai precis, este vorba despre un impact produs între un autocamion și o mașină, între localitățile Popești Leordeni (județul Ilfov) și Frumușani (județul Călărași).

La acest moment, traficul se desfășoară dirijat. Din nefericire, în urma impactului o persoană a fost declarată decedată.

La fața locului se află polițiștii care efectuează cercetări pentru a determina cu exactitate care au fost circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Traficul se desfășoară prin dirijare pe DN 4 între localitățile Popești Leordeni, județul Ilfov și Frumușani, județul Călărași, unde se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor în care un autocamion și un autoturism au fost implicate într-o coliziune. În urma accidentului, o persoană a fost declarată decedată.

Polițiștii au transmis și că circulația în condiții normal în zona respectivă ar urma să fie reluată în jurul orei 13:30. Acestea sunt doar estimări și există posibilitatea ca ambuteiajele din zonă să persiste și după această oră.

Pentru a evita producerea ce accidente rutiere, șoferii sunt sfătuiți să:

  • circule cu prudență sporită.
  • mărească distanța de siguranță între mașini.
  • se asigure temeinic înainte să schimbe benzile de mers.

Brigada de Poliție Rutieră a anunțat că în ultimele 24 de ore, pe raza Municipiului București, au fost înregistrate un total de 8 accidente. În urma lor, 8 persoane au fost rănite. Din fericire, rănile victimelor au fost ușoare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies