Accident grav pe DN2, în localitatea Afumați din Ilfov. Un TIR și o mașină au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi n-a supraviețuit

19 feb. 2024
814 afișări
Accident grav pe DN2, în localitatea Afumați din Ilfov. Un TIR și o mașină au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi n-a supraviețuit
Accident grav pe DN2, în localitatea Afumați din Ilfov. Un TIR și o mașină au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi n-a supraviețuit. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/Marius Mitrică

Un accident grav a avut loc seara trecută pe DN2, în localitatatea Afumați din județul Ilfov. Un autoturism și un autocamion au intrat într-o coliziune.

În urma impactului, unul dintre șoferi și-a pierdut viața.

Autoturismul a fost grav avariat

Un accident rutier a avut loc duminică, 18 februarie 2024, în jurul orei 20:39, pe DN2, în localitatea Afumați din județul Ilfov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat duminică seară că un TIR și o mașină au intrat într-o coliziune pe DN2. În urma impactului, șoferul care conducea mașina a suferit răni grave și era încarcerat la momentul sosirii echipajului SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință participanților la trafic situația actuală pe DN2, în zona localității Afumați, unde a avut loc un accident rutier grav, implicând un autoturism și un autocamion. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit răni grave și este încarcerat, fiind inconștient. Echipele de intervenție sunt prezente la fața locului pentru a acorda asistență medicală și pentru a înlătura obstacolele care pot afecta circulația”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

Potrivit unei imagini postate de către un voluntar Există Un Erou În Fiecare Dintre Voi (EUEÎFDV) în grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, autoturismul a fost grav avariat.

Ulterior, IPJ Ilfov a informat că, în urma accidentului rutier, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a lua măsurile legale ce se impun, a transmis InfoTrafic România.

Te-ar putea interesa și:

Cookies