ARHIVA B365

Accident grav pe DN1. Trei victime au ajuns la spital

Echipele de intervenţie au sosit la scurt timp după producerea accidentului pentru a scoate răniţii din autoturismul răsturnat. Cele trei persoane au fost transportate la un spital de ambulanţele chemate la faţa locului, una din ele fiind într-o stare mai gravă, scrie adevarul.ro.

Traficul a fost blocat pentru o scurtă perioadă de timp pentru ca echipajele de intervenţie de la faţa locului să poată interveni.

Potrvit mărturiei unui martor care interviat, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei şi imprudenţei celui care a condus autoturismul. Astfel, şoferul a pierdut controlul maşinii care a lovit o bordură şi s-a răsturnat.

Potrivit doctorului Constantin Olteanu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca din Capitală, două din victime primesc în acest moment îngrijiri de specialitate. „Este vorba de un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral mediu şi o contuzie toraco-abdominală. A fost intubat şi ventilat mecanic şi se află internat la secţia de Terapie Intensivă. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 21 de ani, are un traumatism cranio-cerebral minor, nivel doi, un traumatism toracic cu posibile fracturi costale şi o contuzie forte de umăr”, a precizat medicul. Cea de-a treia victimă a ajuns în comă la spitalul Elias.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button