Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital

22 iul. 2021
30320 Afișari
Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital
Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital. Sursă foto: Captură/ Facebook

Un accident grav s-a produs pe Centura Capitalei. Un elicopter a sosit la fața locului pentru a transporta victima la spital. Circulația este întreruptă.

Un accident grav s-a produs pe Centura Capitalei, miercuri. Un elicopter transportă victima la spital.

UPDATE ora 12:10: În urma accidentului produs la kilometrul 4, în zona localității Chiajna, județul Ilfov, traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri ale Centurii Capitalei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că șoferul mașinii, care a intrat în coliziune cu un autocamion, a fost preluat, în stare gravă, de un elicopter SMURD.

Accident grav pe Centura Capitalei

În urma accidentului grav produs pe Centura Capitalei, șoferul autoturismului a fost grav rănit, fiind inconștient. Un elicopter a sosit la fața locului pentru a transporta victima la spital.

Recomandăm și: Accident grav în Bucureşti. O maşină s-a răsturnat în Sectorul 4 | FOTO

Accidentul s-a produs pe Centura Capitalei, la kilometrul 4, în zona localității Chiajna, județul Ilfov. Un autoturism și un autotren au fost implicate într-o coliziune frontală, potrivit informațiilor oficiale transmise de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Un elicopter transportă victima la spital

În urma accidentului, o persoană a fost rănită grav. Mai exact, șoferul autoturismului a rămas blocat în mașină, iar echipajele ajunse la fața locului au reușit să-l scoată. Un elicopter a sosit la locul accidentului pentru a transporta victima la spital.

Recomandăm și: Carambol pe A4. 4 tiruri sunt implicate în accident și o persoană este rănită

Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri ale Centurii Capitalei.

Un alt accident grav s-a produs miercuri în București. O mașină s-a răsturnat în Sectorul 4 al Capitalei, la intersecția străzii Huedin cu bulevardul Constantin Brâncoveanu. Autoritățile au intervenit imediat.

Pompierii și trupele de descarcerare au ajuns imediat la fața locului. Din primele informații, semnele de începător erau prezente pe parbrizul mașinii care s-a răsturnat în urma impactului. Un copil a fost rănit ușor, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate vreme de zeci de minute.

Cookies