Accident grav pe Centura Capitalei, dinspre Otopeni spre Mogoșoaia. Martor: Un TIR a lovit o mașină

24 mai 2024
886 afișări
Accident grav pe Centura Capitalei, dinspre Otopeni spre Mogoșoaia. Martor: Un TIR a lovit o mașină
Accident grav pe Centura Capitalei, dinspre Otopeni spre Mogoșoaia. Martor: Un TIR a lovit o mașină. Sursa foto: INQUAM Photos/ George Calin

Un accident grav s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe Centura Capitalei – DNCB.

O bucureșteancă din comunitatea Infotrafic București și Ilfov, martoră a accidentului, povestește că un TIR a lovit o mașină:

Accident grav DNCB, între Otopeni și Mogoșoaia. Un autocamion a lovit lateral un autoturism. Se va bloca spre Mogoșoaia

Spre Mogoșoaia, se circulă la acest moment (ora 17:20) pe o singură bandă a DNCB.

Acest accident de pe Centura Capitalei, din tre Otopeni și Mogoșoaia, s-a produs într-un moment în care traficul din nordul Bucureștiului este mai rău de cum este de obicei vinerea în nordul Bucureștiului.

Pe DN1, intrarea în București este, practic, blocată, dar și pe sensul spre Otopeni e coșmar. Două par să fie cauzele principale: pe de-o parte, este la Romaero Băneasa se desfășoară cel mai mare eveniment regional dedicat apărării și securității. Este vorba despre  expoziția ,,Black Sea Defense & Aerospace”, la care participă peste 400 de producători de echipamente și tehnică militară din 30 de state membre sau partenere ale NATO.

În același timp, de trei zile – adică de marți, 21 mai, începând cu ora 10:00, traficul este restricționat pe banda 1 de pe breteaua carosabilă cuprinsă între Strada General Ștefan Holban și Selgros Cash & Carry. Se lucrează la vviitoarea stație de metrou care va fi aici pe viitoarea magistrală M6.

Despre situația de vineri seara de pe DN1, citește mai jos:

Cookies