Accident grav pe Autostrada A2 București-Constanța. O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului

02 ian. 2023
554 Afișari
Accident grav pe Autostrada A2 București-Constanța. O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului
Accident grav pe Autostrada A2 București-Constanța. O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului | Sursă foto: Agerpres

Un accident grav a avut loc în această după-amiază pe Autostrada A2 București-Constanța. Accidentul în care o mașină s-a răsturnat în afara carosabilului s-a petrecut la kilometrul 28, după cum anunță Centrul INFOTRAFIC. 

Accident grav pe Autostrada A2 București-Constanța

Un accident în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile a avut loc în jurul orei 16:10 pe Autostrada A2. Mai exact, acesta a avut loc la kilometrul 28, în localitatea Brănești din județul Ilfov.

În respectivul vehicul se aflau 4 persoane, după cum a informat Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma accidentului două dintre persoanele aflate în mașină au suferit leziuni și au avut nevoie de asistență medicală. Este vorba despre un adult și un copil.

Pentru a permite preluarea victimelor de către un elicopter SMURD, traficul a fost blocat circa 30 de minute.

Aglomerație pe drumul spre Capitală

La finalul anului 2022, toți bucureștenii se înghesuiau să iasă din oraș. Acum, la final de minivacanță, aglomerația s-a mutat pe sensul către București. Cei care s-au întors astăzi de la munte au avut de stat ore întregi în coloană.

În această dimineață, Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române îi anunța pe șoferi că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Brașov.

Pentru a preveni pe cât posibil accidentele, șoferii sunt rugați să conducă prudent, să se asigure temeinic și să respecte regulile de circulație. De asemenea, aceștia sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Cookies