ȘTIRI

Accident GRAV: O femeie a murit, iar doi copii au fost răniţi. Mașina, condusă de un băiat de 15 ani

Accidentul a avut loc între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj, după ce un autoturism în care se aflau trei persoane, o femeie şi doi copii, a fost lovit de un tren, traficul feroviar nefiind perturbat în urma accidentului.

Femeia rănită grav a murit, iar primele cercetări ale poliţiştilor arată că autoturismul era condus de un băiat de 15 ani, internat în stare gravă în spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri că şi celălalt copil aflat în maşina lovită de tren a fost internat în spital.

“Femeia în vârstă de 36 de ani, rănită grav în accidentul de tren dintre localităţile Bucea şi Negreni şi care se afla în stop cardiorespirator, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj SMURD. Cei doi minori aflaţi în maşină au fost transportaţi în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca. Din primele cercetări ar rezulta că la volanul maşinii lovite de tren se afla unul dintre minori, un băiat în vârstă de 15 ani”, a spus Jucan, potrivit Mediafax. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button