Accident grav, noaptea trecută, pe Calea Victoriei din București. O mașină s-a răsturnat pe pista de biciclete

06 ian. 2023
541 Afișari
Accident grav, noaptea trecută, pe Calea Victoriei din București. O mașină s-a răsturnat pe pista de biciclete
Accident grav, noaptea trecută, pe Calea Victoriei din București. O mașină s-a răsturnat pe pista de biciclete | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Noaptea trecută, o mașină s-a răsturnat pe Calea Victoriei din București. Vehiculul a intrat în coliziune cu alte două mașini și a sfârșit pe pista de biciclete, pe plafon.

O mașină s-a răsturnat pe Calea Victoriei din București

Accidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 22:00, pe Calea Victoriei, în zona hotelului Radisson, conform InfoTraficRomânia.ro.

Șoferii celor trei mașini implicate în accidentul auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

În urma acestui eveniment auto, o persoană a fost rănită. Echipajul SMURD a transportat-o pe aceasta la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului. De asemenea, a fost deschisă o anchetă pentru a se putea stabili exact condițiile în care a avut loc accidentul de miercuri noapte.

Accident mortal pe DN2 București-Urziceni

Tot ieri, 5 ianuarie 2023, un alt accident a avut loc pe DN2 București-Urziceni, în apropierea localității Afumați. Două autoturisme au intrat în coliziune pe sensul de mers către București.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și mai multe mașini de pompieri. De asemenea, au fost prezente și echipaje SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident.

Din nefericire, în urma impactului o persoană a decedat.

Traficul rutier din zona respectivă a fost întrerupt pe ambele sensuri. Blocajul a durat aproximativ o oră, iar ulterior traficul a revenit la normal.

Cookies