Accident grav lângă București. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie din Popești-Leordeni

03 ian. 2023
597 Afișari
Accident grav lângă București. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie din Popești-Leordeni
Accident grav lângă București. Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie din Popești-Leordeni | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un grav accident a avut loc noaptea trecută lângă București, în Popești-Leordeni. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o pizzerie ce fusese deschisă cu doar trei luni în urmă.

Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie din Popești-Leordeni

Din primele informații se crede că șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive pe care o avea.

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției rutiere și ale SMURD, alături de descarcerare, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Proprietarul pizzeriei în care a intrat șoferul vitezoman se află în stare de șoc. Localul fusese deschis recent, cu doar trei luni în urmă. Acesta așteaptă ca acum să fie despăgubit de către firma de asigurări.

Două persoane au fost transportate la spital

În urma accidentului grav ce a avut loc noapte trecută în Ilfov, două persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Este vorba despre șofer și pasagerul aflat în dreapta acestuia. Cei doi au fost duși la Spitalul Bagdasar din Capitală.

Alte două persoane au fost rănite ușor și nu a fost nevoie să fie transportate la unitatea spitalicească, conform Antena 3 CNN.

Știre în curs de actualizare.

Cookies