Accident grav lângă București. Un copil de patru ani a fost lovit mortal de mașină în Buftea

24 iun. 2022
786 afișări
Accident grav lângă București. Un copil de patru ani a fost lovit mortal de mașină în Buftea
Accident grav lângă București. Un copil de patru ani a fost lovit mortal de mașină în Buftea | Sursă foto: Captură Observator

Un copil în vârstă de doar 4 ani, care se plimba cu trotineta pe stradă, a fost lovit mortal de un șofer ce a fugit de la locul accidentului, în orașul Buftea din Ilfov. Evenimentul a avut loc noaptea trecută, în jurul ore 22:00.

Copil de patru ani, lovit mortal de mașină în Buftea

La locul respectivului accident s-au prezentat echipajele medicale, care l-au resuscitat pe copilului lovit de mașină, deoarece acesta se afla în stop cardio-respirator, conform observatornews.ro.

Micuțul lovit de mașină a fost resuscitat cu succes de către echipajele venite la fața locului. După ce acesta și-a recăpătat pulsul, a fost transportat către Spitalul Grigore Alexandrescu, din București pentru a primi îngrijirile medicale de care avea avea nevoie.

Din păcate copilul nu a rezistat, iar în drum spre unitatea spitalicească acesta s-a stins din viață.

Imediat după impact, șoferul care l-a lovit pe cel mic a fugit de la fața locului. Cu toate astea, la ceva timp acesta s-a prezentat la sediul poliției din Buftea. În urma controlului cu etilotestul, pe care l-au făcut polițiștii, s-a constatat că respectivul șofer nu consumase băuturi alcoolice.

Ancheta este în desfășurare

Agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov anchetează la acest moment cazul, pentru a putea determina care au fost exact cauzele ce au dus la producerea acestui accident rutier.

Reprezentanții IPJ au declarat următoarele:

Cookies