FIT CITY

Accident grav la o trecere de pietoni din Capitală FOTO EXCLUSIVE

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Sectorul 1 al Capitalei.

În momentul în care a încercat să traverseze strada, bărbatul a fost izbit în plin de o maşină la volanul căreia se afla un bărbat, au declarat martori ai accidentului. La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe.

Cercetările Poliţiei Rutiere arată că la data de 8 iulie 2011, în jurul orei 13:20, N. Teodor de 28 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Ford pe bd. Lascăr Catargiu, dinspre Piaţa Romană către Piaţa Victoriei. Când a ajuns în apropierea imobilului cu nr. 54, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric montat în dreptul trecerii pentru pietoni situată în zona menţionată, moment în care a surprins şi accidentat pe I. Iulian de 18 ani, din Bucureşti, care s-a angajat în traversarea bd. Lascăr Catargiu, de la stânga către dreapta privind sensul de mers al autoturismului, pe trecerea pentru pietoni şi la culoarea verde a semaforului electric destinat acestora.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a rămas internat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button