Accident grav între un tramvai și un automobil. Linia de tramvai 32 este blocată

25 iun. 2021
1226 Afișari
Accident grav între un tramvai și un automobil. Linia de tramvai 32 este blocată

Linia de tramvai 32 din București este blocată în zona cartierului Rahova din Sectorul 5 al Capitalei după ce un autoturism și un tramvai s-au ciocnit violent pe șine. Momentan traficul mijloacelor de transport în zonă este puternic afectat, mai ales deoarece STB nu a suplimentat circulația cu mijloace de transport alternative, precum autobuzele.

Linia de tramvai 32 a fost blocată în după-amiaza zilei de vineri, după ce un autoturism a vrut să traverseze șina de tramvai pentru a ajunge pe sensul opus de mers, moment în care a fost acroșat de tramvai. Accidentul s-a produs în zona cartierului Rahova din Sectorul 5 al Capitalei.

Accident pe linia de tramvai 32. Nu s-au înregistrat victime

Momentan, traficul din zonă este îngreunat, în timp ce traficul mijloacelor de transport este oprit. Mai mult, Societatea de Transport București nu a suplimentat încă numărul celorlalte mijloace de transport în comun din zonă. Astfel, în această zonă se poate circula exclusiv cu automobilele personale.

Din fericire, potrivit martorilor nu s-au înregistrat victime, însă șoferul automobilului acroșat a fost văzut șchiopătând la scurt timp după ce a ieșit din vehicul.

Linia de tramvai 32
Sursa foto: Facebook

Accidentul grav pe linia de tramvai 32 nu a fost singurul incident neplăcut de astăzi din mijloacele de comun

Incidentul petrecut pe linia de tramvai 32 în după-amiaza zilei de astăzi nu este singurul accident produs astăzi într-un tramvai – un bărbat a fost rănit de șina de tramvai care a străpuns podeaua mijlocului de transport. Incidentul nefericit a avut loc în zona Nerva Traian din centrul Capitalei. Călătorii din tramvaiul cu pricina i-au acordat primul ajutor. Evenimentul s-a produs în jurul orei 13:30. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și l-a rănit pe călător.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost rănit serios la piciorul stâng și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar – Arseni”.

În urma acestui incident a fost restricționată circulația pe linia 19 spre Bulevardul Octavian Goga.

 

Cookies