Știri București

Accident grav între un tramvai și un automobil. Linia de tramvai 32 este blocată

Linia de tramvai 32 din București este blocată în zona cartierului Rahova din Sectorul 5 al Capitalei după ce un autoturism și un tramvai s-au ciocnit violent pe șine. Momentan traficul mijloacelor de transport în zonă este puternic afectat, mai ales deoarece STB nu a suplimentat circulația cu mijloace de transport alternative, precum autobuzele.

Linia de tramvai 32 a fost blocată în după-amiaza zilei de vineri, după ce un autoturism a vrut să traverseze șina de tramvai pentru a ajunge pe sensul opus de mers, moment în care a fost acroșat de tramvai. Accidentul s-a produs în zona cartierului Rahova din Sectorul 5 al Capitalei.

Accident pe linia de tramvai 32. Nu s-au înregistrat victime

Momentan, traficul din zonă este îngreunat, în timp ce traficul mijloacelor de transport este oprit. Mai mult, Societatea de Transport București nu a suplimentat încă numărul celorlalte mijloace de transport în comun din zonă. Astfel, în această zonă se poate circula exclusiv cu automobilele personale.

Din fericire, potrivit martorilor nu s-au înregistrat victime, însă șoferul automobilului acroșat a fost văzut șchiopătând la scurt timp după ce a ieșit din vehicul.

Linia de tramvai 32
Sursa foto: Facebook

Accidentul grav pe linia de tramvai 32 nu a fost singurul incident neplăcut de astăzi din mijloacele de comun

Incidentul petrecut pe linia de tramvai 32 în după-amiaza zilei de astăzi nu este singurul accident produs astăzi într-un tramvai – un bărbat a fost rănit de șina de tramvai care a străpuns podeaua mijlocului de transport. Incidentul nefericit a avut loc în zona Nerva Traian din centrul Capitalei. Călătorii din tramvaiul cu pricina i-au acordat primul ajutor. Evenimentul s-a produs în jurul orei 13:30. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și l-a rănit pe călător.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost rănit serios la piciorul stâng și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar – Arseni”.

În urma acestui incident a fost restricționată circulația pe linia 19 spre Bulevardul Octavian Goga.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button