Accident grav într-o intersecție din Sectorul 5. O mașină de poliție a intrat în coliziune cu un BMW noaptea trecută. Trei polițiști au fost răniți

26 apr. 2023
491 Afișari
Accident grav într-o intersecție din Sectorul 5. O mașină de poliție a intrat în coliziune cu un BMW noaptea trecută. Trei polițiști au fost răniți
Accident grav într-o intersecție din Sectorul 5. O mașină de poliție a intrat în coliziune cu un BMW noaptea trecută. Trei polițiști au fost răniți | Sursă foto: Facebook-Info trafic București și Ilfov

Un accident grav, între o autospecială de poliție și o altă mașină, a avut noaptea trecută la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Șoseaua Panduri. Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului.

Accident grav între o autospecială de poliție și o altă mașină, în București

Accidentul a avut loc în jurul orei 03:00, la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Șoseaua Panduri din București. În urma impactului trei polițiști au fost răniți și transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un șofer în vârstă de 22 de ani, după cum transmite Observatornews.ro. Persoanele aflate la locul accidentului au declarat că mașina de poliție ar fi avut semnalele acustice și luminoase pornite.

Ambele vehicule au fost grav avariate în acest accident. Mașina de poliție a fost afectată în partea din față, în timp ce celălalt vehicul implicat s-a răsturnat în urma impactului.

Șoferul BMW-ului răsturnat a fost dus la spital, iar persoana aflată pe locul din dreapta a primit îngrijiri medicale la fața locului.

În cauză se fac cercetări pentru determinarea circumstanțelor în care a avut loc accidentul din Sectorul 5 al Capitalei.

Cookies