Accident grav în rondul Alba Iulia din București, vineri seară. Un autoturism s-a răsturnat, iar o femeie a ajuns la spital

06 apr. 2024
1232 afișări
Accident grav în rondul Alba Iulia din București, vineri seară. Un autoturism s-a răsturnat, iar o femeie a ajuns la spital
Accident grav în rondul Alba Iulia din București, vineri seară. Un autoturism s-a răsturnat, iar o femeie a ajuns la spital | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un accident grav a avut loc vineri seară, 5 aprilie, în rondul Alba Iulia din București. O mașină s-a răsturnat, iar în total au fost implicate patru autoturisme.

O mașină s-a răsturnat, seara trecută, în rondul Alba Iulia din București

Potrivit Info Trafic România, accidentul, care a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00, în rondul Alba Iulia din București, a rezultat răsturnarea unei mașini pe plafon.

Incidentul a implicat în total patru autovehicule, dintre care două se aflau în mișcare și două erau staționate în momentul impactului.

Traficul rutier către Bulevardul Burebista a fost restricționat pentru a permite intervenția echipelor de salvare.

Unul dintre șoferii care au fost implicați în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Echipajele medicale au acordat asistență imediată pentru a-i acorda ajutorul necesar.

În cele din urmă, acesta a fost transportat la spitalul Universitar pentru investigații amănunțite.

Toți șoferii au fost testați pentru consumul de alcool și droguri. Rezultatul a fost negativ.

Cum s-a produs accidentul, potrivit unui martor

La volanul mașinii care s-a răsturnat în rondul Alba Iulia din București se afla o femeie în vârstă de 54 de ani.

Unul dintre martori a explicat, pentru Știrile Pro Tv, cum s-ar fi întâmplat accidentul. Acesta a spus că femeia ar fi încercat să iasă din rondul de la Piața Alba Iulia, spre Bulevardul Burebista, însă, în acel moment, a fost lovită de o dubă.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Martorul a precizat faptul că el a fost cel care a scos-o pe femeie din mașina avariată.

Nu s-a asigurat. Pur și simplu a aruncat-o din bordură și din bordură s-a răsturnat. Eu am scos-o.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies