Accident grav în Prahova cu un microbuz școlar în care se aflau 19 elevi. A fost activat planul roșu de intervenție

15 nov. 2021
182 Afișari
Accident grav în Prahova cu un microbuz școlar în care se aflau 19 elevi. A fost activat planul roșu de intervenție
Accident grav în Prahova cu un microbuz școlar în care se aflau 19 elevi. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident grav a avut loc luni după-amiază într-o comună din județul Prahova, acolo unde un microbuz școlar în care se aflau 18 persoane, dintre care 16 elevi, s-a ciocnit cu o altă mașină. A fost activat planul roșu de intervenție la nivelul întregului județ. Din prime informații patru copii sunt răniți. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

Un grav accident de circulație a avut loc luni după amiază în România, după ce un microbuz şcolar în care se aflau 19 elevi a fost implicat într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti. Autorităţile locale au declanşat Planul roşu de intervenţie, conform unei informări făcute de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Accident grav în Prahova cu un microbuz școlar

Din primele informații în accident a fost implicat un microbuz școlar și un autoturism. Imediat, la faţa locului au fost chemate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare, în urma unor apeluri la 112. Mai mult, începând cu ora 14,29 a fost declanşat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Prahova.

Patru copii sunt răniți, dar victimele sunt conștiente

Conform informațiilor de la fața locului, transmise de presa prahoveană, patru copii sunt răniți, însă victimele sunt conștiente. Mai mult, se pare că în microbuz se aflau 18 persoane, dintre care 16 copii, scrie Observator PH.

Incidentul teribil a avut loc pe drumul județean 101F, pe raza localității Drăgănești, mai anunță sursele citate.

Astfel, în microbuz se aflau 18 persoane, 16 copii și 2 adulti. Copiii au vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Până acum au fost evaluate 8 minori și u adult. 4 copii sunt răniți ușor în urma impactului dintre cele două vehicule.

Vom reveni cu amănunte pe măsură e acestea apar. Din informațiile existente în prezent nicio persoană nu a fost rănită grav în acest accident care a dus la declanțarea Planului Roșu de intervenție în Prahova.

Tot azi a avut loc, în jurul orei 06:50, un carambol în județul Mureș cu 21 de mașini implicate. Vehiculele s-au ciocnit între localitățile Luduș și Ungheni. O persoană a fost rănită, iar o alta a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital, transmit autoritățile. Vremea de iarnă pare să pună probleme deja participanților la trafic.

Cookies