Accident grav în pasajul Obor din Capitală. Şoferul a rămas încarcerat în urma impactului violent

de:
03 feb. 2018
1 Afișari
Accident grav în pasajul Obor din Capitală. Şoferul a rămas încarcerat în urma impactului violent

Pasajul Obor din Capitală a fost blocat din cauza unui accident rutier. Din primele informaţii, un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de mers a pierdut controlul volanului şi a intrat violent în parapet.

Citeşte şi Dan Diaconescu, victima unui accident rutier petrecut în Bucureşti FOTO

În urma impactului şoferul maşinii a rămas încarcerat, fiind nevoie de echipajul de descarcerare pentru eliberarea lui dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Bărbatul a fost transportat la spitalul Floreasca, unde medicii efectuează investigaţii asupra stării lui de sănătate. Lovitura a fost atât de puternică, încât motorul autoturismului s-a desprins de şasiu şi a rămas pe partea carosabilă.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a elucida cauzele cumplitului accident.

Citeşte şi Camion încărcat cu dulciuri, implicat într-un accident rutier pe DN65

Doi şoferi au pierdut controlul volanului şi au produs mai multe pagube, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Primul accident a avut loc în centrul Bucureştiului. Un şofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi a intrat cu bolidul în gardul de susţinere al fântânelor arteziene. În maşină se mai afla prietena lui care a scăpat nevătămată. Şoferul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Al doilea accident a avut loc în cartierul Pantelimon. Tot din neatenţie un alt şofer nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi a tamponat un autorism parcat regulamentar. Soferul nu consumase bauturi alcoolice şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cookies