Accident grav în pasajul de la Piața Sudului. Un bolid s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapet | FOTO

05 oct. 2021
7411 Afișari
Accident grav în pasajul de la Piața Sudului. Un bolid s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapet | FOTO
Accident grav în pasajul de la Piața Sudului. Un bolid s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapet | FOTO

Accident grav în pasajul de la Piața Sudului în cursul zilei de marți, după ce un bolid care circula cu viteză s-a răsucit de trei ori înainte să se izbească de parapetul pasajului. La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție și salvare. Din primele informații o victimă a ajuns la spital, iar traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Accident grav în Capitală.

„Evitați intersecția Bd. ALEX. OBREGIA, rondul Fintina Florilor!! sens spre Sun Plaza”, anunță pagina de Facebook Info Trafic București și Ilfov, după ce un grav accident a avut loc în urmă cu câteva momente în Pasajul Sudului.

Mașina s-a izbit pur și simplu de parapet

Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc marți în pasajul de la Piața Sudului din București, unde un șofer a intrat cu mașina în parapetele de pe margine, după ce s-a răsturnat de mai multe ori.

Accident grav în Pasajul de la Piața Sudului

Este vorba de o Mazda 6 care s-a izbit frontal de un stâlp la peste 100 de kilometri pe oră, spun martorii accidentului.

„Avea viteză, accidentul s-a întâmplat în spatele meu. Bubuitura a fost extrem de mare, mașina s-a răsucit de 3 ori și i-a zburat o roată. Am sunat la 112 si am povestit”, spune un martor al tragediei.

O victimă a ajuns la spital

O victimă a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni, iar traficul este restricționat în pasaj pe sensul dinspre strada Nițu Vasile către Calea Văcărești, anunță și autoritățile prin Brigada Rutieră. Traficul în zonă este în continuare dificil, mai ales că pasajul a fost închis pe un sens pentru a fi deschisă o anchetă.

Autoritățile vor să descopere modul în care s-a produs accest accident și care au fost motivele tragediei. Victima a fost transportată la spital, dar nu se știe încă starea în care acesta este. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

„Se circulă înca foarte greu! Șoferul este transportat la spital pasajul închis”, spune alt participant la trafic.

Traficul din București continuă să producă tragedii. Numărul mare al mașinilor, situația precară a drumurilor și inconștiența șoferilor se numără printre principalele cauze. Cu toate că poliția încearcă să impiedice aceste lucruri prin controale periodice, se pare nu este suficient.

Cookies