ARHIVA B365

Accident grav în parcarea subterană de la Mall: O mașină răsturnată, doi răniți. VIDEO

O mașină cu numere de Bacău care încerca să iasă de pe locul ocupat în parcarea subterană a mall-ului a fost lovită din plin de o altă mașină, care circula cu viteză foarte mare prin parcare. În urma impactului, mașina cu număr de Bacău s-a răsturnat, iar șoferul acesteia și pasagera din dreapta au fost răniți. A fost nevoie de intervenția SMURD pentru a-i scoate pe cei doi din mașină, după care ambulanța i-a transportat pe cei doi răniți la spital, informează România TV. 

Șoferul vinovat a fost rănit ușor și a refuzat deplasarea la spital. Conform martorilor, el este un tânăr care a început să devină agresiv în momentul în care a fost confruntat pentru fapta sa. El a susținut că i s-a blocat accelerația. Acum, i s-a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. 

Realizatorul TV Luis Lazarius, martor la accident, susţine că şoferul a fost neatent. „În fapt, cred că masina nu avea nimic. A fost neatent. A făcut o curbă mult prea largă si l-a lovit pe celalalt care nu avea nicio vină. L-am identificat imediat pe cel care provocase accidentul: un puşti de vreo 20 și ceva de ani care era şi deosebit de agresiv.”, a declarat Lazarus, citat de realitatea.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button