Accident grav în Capitală. Un motociclist a decedat VEZI VIDEO

de:
12 nov. 2010
9 Afișari
Accident grav în Capitală. Un motociclist a decedat VEZI VIDEO

Motocicleta a intrat cu viteză atât de mare în maşină încât a fost nevoie ca aceasta să fie făcută bucăţi de pompierii de la descarcerare care au scos-o pe şoferiţă dintre fiare. Motociclistul, care avea doar 31 de ani a murit pe loc, potrivit Realitatea TV.

Poliţia a ajuns la concluzia că, în jurul orei 03.35, S. Nicoleta de 35 de ani din jud. Ilfov a condus un autoturism marca Peugeot 206, pe Calea Mosilor dinspre str. Mihai Eminescu catre sos. Colentina. Când a ajuns în zona imobilului cu nr. 226, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si nu a respectat semnificatia indicatorului „Obligatoriu înainte”, situatie în care a intrat în coliziune cu o motocicleta marca Honda, condusa în aceeasi directie de mers de B. Mihai de 31 de ani din Bucuresti.

Accidentul s-a soldat cu decesul la fata locului al motociclistului si ranirea grava a conducatoarei auto, care a ramas internata la spital.

Conducatoarea auto nu a putut fi testata cu aparatul etilotest si i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cookies