Accident GRAV în Capitală, în noaptea de Revelion: O persoană A MURIT şi alte 4 au fost rănite.VIDEO

de:
01 ian. 2016
5 Afișari
Accident GRAV în Capitală, în noaptea de Revelion: O persoană A MURIT şi alte 4 au fost rănite.VIDEO

Un tânăr a murit şi patru au fost răniţi, noaptea trecută, după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp. Tinerii se întorceau de la petrecerea de Revelion, în momentul producerii accidentului. Tragedia a avut loc în sectorul trei al Capitalei. Şoferul care gonea nebuneşte a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un stâlp. Prietenul lui aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc, potrivit România TV.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru un accident rutier cu cinci victime incarcerate, patru victime de sex masculin, o victima de sex feminin. Din pacate una dintre victime de sex masculin a fost declarata decedata. Celelelate victime au fost transportate la spital, două diind conştiente iar celelalte două, inconştiente constiente”, a declarat Sorin Oancea, de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Martorii spun că înainte cu puţin timp de tragedie, şoferul a trecut glonţ pe lângă o maşină de poliţie.

„Am fost la doua minute dupa ce s-a intamplat. Şoferul era rupt în doua de beat dupa cate am vazut eu si cel din spate tot la fel. Striga cineva după ajutor doar cel din spate care a si iesit singur, dar in rest nu scotea nimeni un cuvant”, a povestit un taximetrist care se afla în zonă în momentul producerii tragediei.

Şoferul şi pasagerul din spatele lui au ieşit singuri din maşină, având răni uşoare. Unul dintre tineri a refuzat să ingrijirile medicale. Era preocupat să îşi caute ochelarii. A fost şocat când a aflat că unul dintre prietenii lui a decedat.

Cookies