ȘTIRI

ACCIDENT GRAV în Buzău. Două persoane din București au murit, iar două sunt rănite

O Dacia Solenza, cu număr de Bucureşti, a pătruns pe contrasens şi a intrat cu viteză într-un Audi care circula pe sensul opus. Toate victimele sunt din Dacia Solenza, şoferul celeilalte maşini, un tânăr din Buzău, scăpând teafăr, scrie adevarul.ro.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 9.30, într-o curbă periculoasă de pe şoseaua de centură a oraşului Buzău.

Dacia Solenza în care se aflau patru bucureşteni care se întorceau dinspre Moldova, spre Capitală, a intrat brusc pe contrasens apoi a lovit un autoturism Audi, al cărui şofer nu a mai putut evita impactul.

Două persoane au murit pe loc, în urma accidentului. Poliţiştii cred că şoferul Daciei Solenza circula cu viteză foarte mare, acul vitezometrului blocându-se la 130 de kilometri.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei Solenza, un bărbat de 54 de ani, din Bucureşti, şi nepoata acestuia, o adolescentă de 14 ani. Alte două femei aflate pe bancheta din spate au suferit leziuni grave.
 
Pentru scoaterea victimelor din caroseria Daciei, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.
 
Trupurile neînsufleţite ale celor două victime au fost transportate la morga Serviciului de Medicină Legală. Din păcate, starea celor două rănite aduse la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău este gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button