Accident grav în Bucureşti. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și a spulberat o altă mașină

24 mart. 2021
863 Afișari
Accident grav în Bucureşti. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și a spulberat o altă mașină

Accident grav în Bucureşti. Un șofer fără permis a fugit de polițiști și a spulberat o altă mașină, după care s-a oprit cu mașina într-un stâlp din zona cartierului Aviației.

Accident grav în Bucureşti. Polițiștii i-au făcut semn șoferului în vârstă de 24 de ani să oprească, dar acesta nu a oprit deși în mașină cu el mai era iubita acestuia, în vârstă de 15 ani, și un copil de 5 ani, informează Antena3.

Mai mult decât atât, acesta a început să conducă cu viteză prin oraș, punând în pericol și ceilalți participanți la trafic.

Accident grav în Bucureşti. S-a oprit în stâlp

La un moment dat, în încercarea de a scăpa de urmăritori, a luat-o pe linia de tramvai, însă a lovit o mașină, apoi un stâlp de beton care asigura tensiunea cablurilor pe linia de tramvai.

Martorii spun că fata şi copilul au fost pur şi simplu azvârliţi afară din maşină. Răniţi, băieţelul şi adolescenta au fost transportaţi la spital, mai precizează sursa citată.

Şoferul s-a ales cu răni uşoare.

Comunicatul poliției

”În jurul orei 07:35, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersectia str. Barbu Vacarescu-sos. Fabrica de Glucoza au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Barbu Vacarescu către bd. Pipera. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Bd. Alexandru Șerbanescu, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducatorului auto, care pe str. Alexandru Șerbănescu unde a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula din sensul opus, iar ulterior cu un stâlp din beton care susține rețeaua de alimentare a tramvaielor situat in partea mediană a străzii”, se arată într-un comuncat al Poliției.

Accident grav în București. Șoferul nu avea permis

”În urma coliziunii atât conducatorul auto cât și pasagerii care se aflau în autovehicul au fost scoși în afara acestuia. Ulterior acestui moment conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani a plecat în fugă de la fața locului cu intenția de a se sustrage, însă polițiștii au reusit sa-l imobilizeze după ce l-au urmărit pedestru aproximativ 100 de m. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea pasagerilor aflați în autovehiculul condus de bărbatul în vârsta de 24 de ani, care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana care a condus autovehiculul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Cookies