Accident grav în București. Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița

19 aug. 2021
648 afișări
Accident grav în București. Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița
Accident grav în București. Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița. Sursă foto: Facebook

Accident grav în București, joi dimineață. Un șofer de TIR a pierdut controlul, a dărâmat un semafor și s-a oprit într-un copac. A fost la un pas să cadă în Dâmbovița. Pericol de explozie în zonă după ce rezervorul s-a spart.

Accident grav în București. Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița. Totul s-a întâmplat joi dimineață.

UPDATE ora 10:00: Traficul din zonă este blocat de aproape 4 ore în zonă.

Accident grav în București

Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița. Accidentul rutier s-a produs joi dimineață, la doi pași de Târgul Vitan din Capitală.

Recomandăm și: Un TIR s-a răsturnat pe autostrada A1. Traficul a fost oprit în urma accidentului

Șoferul de TIR a pierdut controlul, a dărâmat un semafor și s-a oprit într-un copac. Pericolul este mare în zonă deoarece rezervorul TIR-ului s-a spart, iar tot combustibilul a ajuns pe carosabil.

Bărbatul care conducea TIR-ul se deplasa pe Splaiul Unirii. În momentul în care a ajuns la intersecția cu Calea Vitan, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil.

Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost la un pas să cadă în Dâmbovița

Autoritățile au împrăștiat nisip pe carosabil. Sursă foto: Facebook

Înainte să se oprească într-un copac, șoferul a dărâmat un semafor. Cabina este afectată, fiind desprinsă de restul camionului, potrivit antena3.ro.

Șoferul a avut mare noroc. A fost la un pas să ajungă cu TIR-ul în Dâmbovița.

Recomandăm și: Parcatul neregulamentar devine un hobby scump în Sectorul 5 al Capitalei. Astfel, cetățenii vor plăti 300 de lei pentru a-și ridica mașina

Un echipaj de pompieri a ajuns imediat la fața locului pentru că pe asfalt s-a scurs combustibilul TIR-ului. Pe carosabil s-a împrăștiat nisip.

Traficul este restricționat în zona Târgului Vitan, iar circulația rutieră este blocată pe Splaiul Unirii.

Polițiștii ajunși la fața locului cercetează accidentul rutier, pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acesta.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest pentru constum de alcool, dar și pentru consum de stupefiante, iar rezultatele au fost negative.

În urma accidentului șoferul a scăpat nevătămat. Semafoarele sunt nefuncționale în zona în care s-a produs accidentul rutier de joi dimineață.

Cookies