Accident grav în București. Un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină și a ricoșat în alte două, oprindu-se într-un stâlp

16 nov. 2021
242 Afișari
Accident grav în București. Un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină și a ricoșat în alte două, oprindu-se într-un stâlp
Accident grav în București. Un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină și a ricoșat în alte două, oprindu-se într-un stâlp

Accident grav în București azi-noapte, asta după ce un șofer de 22 de ani a izbit în plin o mașină condusă de o femeie și a ricoșat în alte două parcate, oprindu-se într-un stâlp. Două victime au ajuns la spital în urma incidentului.

Luni seară a avut loc un accident teribil în București. Un tânăr șofer în vârstă de 22 de ani a intrat într-o altă mașină, pe Calea Dorobanţi din Capitală. Impactul puternic a făcut ca mașina bărbatului să ajungă pe trotuar. Acolo a lovit alte două vehicule parcate şi s-a oprit într-un stâlp. Două persoane au fost rănite în urma incidentului și au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident în București

Brigada Rutieră a Capitalei a venit cu o serie de informații privind accidentul care a dus la distrugerea a patru mașini. Se pareă cp niciunul dintre conducătorii auto testați nu consumaseră alcool.

”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, arată o informare a Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 Cum s-a produs de fapt incidentul

Din informațiile polițiștilor rutieri, șoferul de 22 de ani se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle. Atunci când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran acesta a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus, mergând regulamentar.

”Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au informat autoritățile.

În urma acestui accident, a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind vorba atât de tânărul șofer, cât și de șoferiță.

Un alt accident a avut loc pe A1, a fost nevoie de intervenția elicopterului

Un alt accident grav a avut loc marți dimineață pe Autostrada A1, București Pitești, la kilometrul 31, în localitatea Bolintin Vale, din județul Giurgiu). Două două autoturisme au fost implicate, iar un bărbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală. De asemenea, o femeie a fost preluată de o ambulanţă SAJ Giurgiu.

„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Un bărbat şi o femeie, ambele persoane conştiente, au fost găsite încarcerate în autoturismul răsturnat”, a anunțat marţi purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Cookies