ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa

de:
26 feb. 2016
1 Afișari
ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa

Femeia, care se afla la volan, a pierdut controlul autoturismului şi a căzut în râul Dâmboviţa, în zona Târgului Vitan.

Scafandrii au găsit-o pe femeie inconştientă în maşina răsturnată pe plafon, însă echipajul SMURD, sosit la faţa locului, nu a reuşit să îi salveze viaţa după manevrele de resuscitare. 

Scafandrii au verificat dacă şi alte persoane au fost implicate în accident, însă s-a constatat că şoferiţa a fost singură în autoturism. 

La fața locului am găsit autoturismul răsturnat pe plafon și în interior scafandii au identificat victima în vârstă de 26 de ani, blocată în autourism și în stare de inconștiență. A fost preluată de echipajul SMURD în vederea aplăcării manevrelor de resuscitare, însă la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru căutarea altor posibile victime, până în aceste moment nefiind identificate alte persoane. Intervenția a fost dificilă pentru că autoturismul era răsturnat pe plafon (…), în rest căutarea s-a făcut cu destulă ușurință pentru că apa nu are o adâncime foarte mare”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, la B1 TV.

„În jurul orei 7.00 am fost sesizați prin apel de urgeță 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmbovița. La fața locului, polițiștii au constatat că autovehicului se deplasa de la București spre centura Bucureștiului, a pierdut controlul direcției de mers și a plonjat în râu. (…) Deocamdataă nu ne putem pronunța cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum și expertiza tehnică a autovehiculului”, a declarat și Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Potrivit primelor informaţii, tânăra ar fi intrat în depăşire, a pierdut controlul volanului şi a plonjat în Dâmboviţa.

Cookies