Accident grav în București. O mașină era să ia foc când au intervenit polițiștii

de:
07 iul. 2015
0 Afișari
Accident grav în București. O mașină era să ia foc când au intervenit polițiștii

O mașină a ajuns pe linia de tramvai și a lovit un stâlp după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a fost pe punctul sa ia foc in momentul in care echipajele incercau sa o scoata de pe sinele de tramvai si din stalpul in care se izbise. Un scurt circuit s-a produs exact in momentul interventiei, iar echipajul de Electrica a reusit sa stinga focul inainte ca acesta sa cuprinda autoturismul, potrivit stirileprotv.ro. 

Accidentul a aviut loc în apropierea intersectiei bulevardelor Brașov cu Timisoara. Martorii spun ca masina a ajuns pe liniie de tramvai dupa ce soferul a gonit pe sosea si a pierdut controlul volanului. Primul scurt circuit s-a produs imediat dupa ce victimele au fost scoase din autoturism. La scurt timp, un altul a avut loc.

Cand si-au dat seama ca situatia poate lua o alta intorsatura, politistii au solicitat urgent la fata locului un echipaj al pompierilor.

Pana ca echipajul sa ajunga insa la fata locului, au intervenit muncitorii de la Electrica! Au reusit sa stinga flacarile cu ajutorul unui extinctor, inainte ca acestea sa cuprinda autoturismul. 

In masina se mai afla un pasager, care a fost grav ranit, spun medicii. Atat soferul, cat si amicul sau au ramas internati la spital. Politistii isi vor continua ancheta si, in urma probelor biologice, vor stabili exact daca barbatul care conducea a urcat baut la volan.

Cookies