ARHIVA B365

ACCIDENT GRAV în Bucureşti: Copil lovit de o dubă, în timp ce traversa regulamentar VIDEO ŞOCANT

Un copil de 9 ani a fost lovit din plin, marţi, în jurul prânzului, de o dubă care trecea pe roșu. Copilul a fost lovit violent de maşină în timp ce traversa regulamentar strada. După ce l-a lovit pe copil, şoferul dubei, în vârstă de 25 de ani, a intrat cu maşina în alte două autoturisme care circulau regulamentar.Accidentul rutier a avut loc în zona Timpuri Noi, la intersecţia Splaiul Unirii cu Nerva Traian.

O ambulanţă care se afla în zonă a intervenit imediat şi l-a transportat pe copil la spital. Copilul a fost internat la spital cu ruptură de ficat şi fractură de bazin.

Potrivit Dianei Sarca, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră a Capitalei, copilul accidentat se află şi acum în spital, iar starea lui este stabilă.

 În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar şoferul riscă, potrivit articolului 196 din Noul Cod Penal, o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

Imaginile şocante au fost surprinse de o cameră de filmat montată pe un alt autoturism care se afla în zonă în momentul producerii accidentului şi postate pe contul de Youtube Cotidianul TV.

ATENŢIE! Imaginile vă pot afecta emoţional.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button