Accident grav în București. Cinci oameni au ajuns la spital după coliziunea violentă a două mașini

30 sept. 2021
247 Afișari
Accident grav în București. Cinci oameni au ajuns la spital după coliziunea violentă a două mașini
Accident grav în București joi dimineața. Cinci oameni au ajuns la spital după coliziunea a două mașini.â sursa foto: protv.ro

Un grav accident auto s-a petrecut în Sectorul 5 din București în cursul serii de miercuri. Cinci oameni au ajuns la spital după coliziunea violentă a două mașini. Patru persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția ISU București pentru a le socate dintre fiarele contorsionate.

Un grav accident de circulație a avut loc aseară într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei. Potrivit autorităților, șanse persoane au fost implicate în incidentul teribil de miercuri, după ce două mașini s-au ciocnit într-o intersecție. A fost nevoie de intervenția ISU București, asta după ce patru persoane au rămas încarcerate.

Accident grav în Sectorul 5 din București

Șase persoane au fost implicate aseară în acest accident grav care a avut loc între două mașini într-o intersecție din Sectorul 5. Impactul violent între vehicule a dus la încarcerarea a patru oameni. Astfel, a fost nevoie de intervenția pompierilor ISU. Ulterior cinci persoane rănite au fost transportate la spital.

Incidentul a avut loc imediat după ora 22. Atunci, unul dintre șoferi, care mai avea alte patru persoane în mașină, a intrat în rondul de pe șoseaua Alexandrei fără să se asigure. O altă mașină, condusă regulamentar de un bărbat, nu a mai putut evita impactul și i-a lovit din plin, mașina fiind proiectată în afara șoselei.

Unul dintre șoferi spune că a încercat să evite impactul

”Am încercat să claxonez, am frânat din timp, dar nu am avut suficientă distanță de frânare și ne-am tamponat.”, a declarat șoferul care nu a mai putut evita impactul.

Pompierii ISU au ajuns de urgență la fața locului. Se pare că intervenția a fost una extrem de dificilă, mai ales că ambele mașini au fost avariate serios. Impactul a fost extrem de puternic, ținând cont că mașina a fost proiectat în afara drumului.

”Au fost implicate șase persoane, patru dintre acestea fiind blocate în unul dintre autoturisme. Acestea au fost extrase din autoturism, persoanele fiind conștiente.”, a explicat Andrei Craiciu, purtător de cuvânt al ISU București – Ilfov.

Într-un final, cinci persoane au fost transportate la spital, însă cu răni ușoare. Singurul care nu a avut de îngrijiri medicale a fost șoferul mașinii care circula regulamentar.

În cadrul anchetei, amândoi conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost zero. Traficul în zonă a fost deviat, rondul fiind blocat din cauza accidentului. Polițiștii de la Brigada Rutieră continuă cercetările în acest caz, pentru a descoperi exact care au fost cauzele producerii impactului.

Cookies