ACCIDENTUL GRAV, din Bragadiru, în care o persoană a MURIT, provocat de un polițist

de:
15 iun. 2014
2 Afișari
ACCIDENTUL GRAV, din Bragadiru, în care o persoană a MURIT, provocat de un polițist

Update ACCIDENT BRAGADIRU: Din primele verificări făcute poliţişti de la Serviciul Rutier Ilfov a reieşit faptul că şoferul unui autovehicul, în vârstă de 23 de ani, agent de poliţie, care circula dinspre Bucureşti spre Alexandria, în localitatea Bragadiru a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului, şoferul maşinii care circula din sens opus a decedat, iar persoana cu care acesta se afla în autoturism şi agentul de poliţie au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

ACCIDENT BRAGADIRU:Potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), în accidentul de la Bragadiru au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a murit şi una a rămas încarcerată în maşină, o a treia fiind rănită.

Conform IPJ Ilfov, din primele informaţii rezultă că şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Bucureşti spre Alexandria, când a ajuns în dreptul fabricii de biscuiţi din Bragadiru, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal o maşină de pe celălalt sens. IÎ urma impactului, şoferul maşinii lovite a decedat. Un echipaj al IPJ Ilfov se află la faţa locului pentru a stabli cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

ACCIDENT BRAGADIRU:Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ILfov, Petruş Simion, accidentul, care a avut loc pe Şoseaua Alexandriei din Bragadiru, a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 14.30.

La faţa locului au ajuns trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare pentru a acorda îngrijiri victimelor. 

O persoană a rămas încarcerată, aceasta fiind găsită decedată de către echipajul medical, iar alte două persoane rănite au fost transportate la spital, a precizat Simion Petruş.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele două persoane rănite au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

ACCIDENT BRAGADIRU:”Au fost transportaţi la Spitalul Universitar doi pacienţi, o femeie de 60 de ani şi un bărbat de 30 de ani. Aceştia erau conştienţi şi echilibraţi hemodinamic”, a precizat dr. Alis Grasu.

Ea a mai spus că în accident a murit un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Cookies