ARHIVA B365

Accident grav de microbuz pe DN1,soldat cu un mort şi 3 răniți,după ce maşina a intrat într-un stâlp

UPDATE: Microbuzul a rupt o ţeavă de gaze, în timpul impactului. Potrivit România Tv, poliţiştii au descoperit că pasagerii erau transportaţi pe băncuţe improvizate şi nu pe scaune, aşa cum ar fi fost normal.

Accidentul grav de microbuz pe DN1, soldat cu un mort şi trei răniți s-a produs în localitatea Bărcăneşti. Microbuzul transporta 6 persoane.

Un șofer a pierdut controlul asupra microbuzului pe care îl conducea pe DN1, înspre București, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, și a intrat într-un stâlp. Un bărbat de 47 de ani a decedat în accident, iar alte trei au fost rănite, în urma accidentului, din cele cinci aflate în microbuz.

La spital au ajuns şoferul şi alţi doi pasageri. Conducătorul microbuzului este în stare gravă la spital, după ce a fost prins între fiarele contorsionate.

Şoferul a accelerat în curbă şi din acest motiv autobuzul a derapat şi a ajuns într-un stâlp.

Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi trafic.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, pentru îngrijiri medicale.

Vineri a avut loc un alt accident mortal pe DN1. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button