Știri București

Accident grav cu o victimă în Pasajul Piața Sudului, după o șicanare în trafic. O femeie a fost proiectată dintr-o mașină | FOTO

Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineață în Pasajul Piața Sudului după o șicanare în trafic. Întreg accidentul s-a soldat cu o victimă, o femeie care nu purta centura de siguranță și a fost proiectată din mașină.

Un accident grav, cu o victimă, a avut loc marți dimineață la Pasajul Piața Sudului, asta după o șicanare în trafic care a început încă din rondul de la Nițu Vasile. Martorii spun că o femeie ar fi fost proiectată dintr-o mașină. Din fericire, după câteva momente de inconștiență pe asfalt, aceasta și-a revenit, fiind ulterior preluată de o ambulanță.

Accident în București la Piața Sudului

Un martor al incidentului a povestit pe grupul de Facebook Info Trafic București cum s-a întâmplat tragedia de azi dimineață.

Se pare că a fost vorba de o șicanare în trafic cu un alt autovehicul, după o încercare de depășire pe banda 1.

„Șicanare în trafic cu un alt participant la trafic care a fugit. Șoferul cu Audi din imagine a încercat să îl depășească pe banda 1 și a atins bordura. În impact s-a răsucit, a rupt stâlpul ușă dreapta față și a aruncat-o pe pasageră din mașină neavând centură. După câteva secunde de inconștiență s-a trezit și a zis că o doare capul. Soțul era în spatele lor și a văzut totul de la rond Nițu Vasile când au început să se șicaneze.”, a povestit un martor al tragediei.

Un altul spune că a fost cel care a chemat salvatorii după incident.

„#viteza #sicanare #pierdut control #accident. Eu am anunțat SMURD, poliția și pompierii. Încă sunt șocant că s-a întâmplat în faa mea. Mă bucur că și-a revenit fata că 5 minute a stat inconștientă”, a spus un alt utilizator al grupului de trafic care a fost prezent la accident.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

În ultima perioadă din ce în ce mai multe accidente au avut loc la intrarea în pasajul de la Piața Sudului. Acum câteva săptămâni circulația pe o bandă în pasaj a fost blocată, după ce un bolit s-a rostogolit de mai multe ori înainte să se izbească în plin de parapet. Se pare că acesta circula cu o viteză foarte mare.

Accident grav cu victime la Pasajul Piața Sudului după o șicanare în trafic | FOTO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button