Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic. Bilanțul coliziunii: o mașină răsturnată și alte 8 avariate

03 iun. 2024
2995 afișări
Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic. Bilanțul coliziunii: o mașină răsturnată și alte 8 avariate
Accident grav, azi-noapte, pe Bulevardul Iuliu Maniu, după ce doi șoferi s-au șicanat în trafic. Bilanțul coliziunii: o mașină răsturnată și alte 8 avariate | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc, noaptea trecută, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. O mașină s-a răsturnat, iar alte câteva parcate au fost avariate.

9 mașini au fost avariate în urma accidentului de pe Bd. Iuliu Maniu

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, a transmis, în jurul orei 00:00, că un accident grav s-a produs pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul spre Gorjului. O mașină s-a răsturnat, o motocicletă a fost avariată, la fel și alte mașini care erau parcate.

În total, 9 mașini au fost avariate.

Accident grav pe Iuliu Maniu – Apusului spre Gorjului, lângă Raiffeisen.

Este o mașină răsturnată și descarcerare și din câte am apucat să văd era implicată și o motocicletă. Nu știu mai multe detalii, însă am văzut că se chinuiau cei de la descarcerare să scoată pe cineva din mașina răsturnată…

Un conducător auto care circula cu viteză a pierdut controlul mașinii, după o șicanare în trafic cu un alt șofer. După ce a lovit mai multe mașini care erau parcate pe marginea drumului, șoferul s-a răsturnat cu mașina.

Șoferul a reușit să spargă unul dintre geamuri cu piciorul și a ieșit nevătămat din autoturism. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar pentru investigații suplimentare, potrivit Antena 3 CNN.

O femeie gravidă, care a asistat la evenimentul de circulație, a suferit un atac de panică și a fost și ea transportată la o unitate medicală.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

În secțiunea de comentarii a postării, un bărbat spune că, noaptea, Bulevardul Iuliu Maniu se transformă în pistă de curse.

Noaptea, Iuliu Maniu este pistă de curse!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies