Accident GRAV: Au fost spulberaţi de un şofer beat. O persoană a decedat, alte șase sunt rănite

de:
31 iul. 2015
0 Afișari
Accident GRAV: Au fost spulberaţi de un şofer beat. O persoană a decedat, alte șase sunt rănite

Accident grav în Constanța! Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite după ce un șofer beat a intrat cu mașina în pasagerii unui microbuz care îşi descărcau bagajele din autovehicul. 

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, puţin înaintea orei 5, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Constanţa. Mai mulţi navigatori abia întorşi din Alaska au coborât din microbuzul care-i aducea din port şi îşi scoteau bagajele din remorca ataşată autovehiculului. În acel moment, un tânăr băut a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat direct în ei.

Un bărbat care tocmai îşi ridicase bagajul a fost prins între maşina ucigaşă şi microbuz şi a fost strivit. Alte cinci persoane au fost rănite.

„La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că în urma evenimentului s-au produs şapte victime. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, un bărbat care în urma impactului i-a fost amputat un membru inferior şi cinci victime cu traumatiste”, a afirmat Daian Hagi, purtător de cuvânt ISU Constanţa, potrivit Realitatea TV. 

Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Medicii au fost nevoiţi să amputeze piciorul unia dintre ei. Ceilalţi patru bărbaţi au suferit răni mai uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.

Şoferul care a provocat această tragedie nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. A accelerat şi a dispărut de la locul accidentului. Oamenii legii l-au găsit acasă după o oră şi au înţeles imediat de ce fugise. Avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Şi şoferul microbuzului ar putea răspunde penal dacă se va constata că nu a parcat regulamentar. Acesta a oprit pe prima bandă a bulevardului I. C. Brătianu, pentru că staţia în care trebuia să oprească era deja ocupată de mai multe autoturisme particulare.

Cookies