Accident evitat datorită unui șofer din București. Un TIR a fost oprit înainte de a intra în Pasajul Unirii

04 feb. 2023
1007 Afișari
Accident evitat datorită unui șofer din București. Un TIR a fost oprit înainte de a intra în Pasajul Unirii
Accident evitat datorită unui șofer din București. Un TIR a fost oprit înainte de a intra în Pasajul Unirii | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

Un nou accident a fost aproape de a se produce la Pasajul Unirii din București. Din fericire, acesta a fost evitat datorită unui șofer.

Un nou accident la Pasajul Unirii a fost evitat

Un accident ce era pe punctul de a se produce la Pasajul Unirii din București a fost evitat cu ajutorul unui șofer responsabil.

Bărbatul a observa cu un TIR se îndrepta spre intrare în pasajul rutier din centrul orașului și a coborât din mașină pentru a-l opri, conform Antena 3 CNN.

Participantul la trafic i-a făcut semne șoferului de TIR, iar când acesta s-a oprit a mers la gemul lui pentru a-i spune că depășește limita de înălțime permisă în pasaj.

Imediat după ce a fost atenționat, șoferul TIR-ului și-a schimbat traseul.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord și apoi publicate pe rețelele de socializare. Filmarea a strâns numeroase comentarii, iar oamenii l-au felicitat de bărbatul care a ajutat la prevenirea unui nou blocaj în centrul Bucureștiului.

Pasajul a fost redeschis în septembrie 2022

De la redeschiderea Pasajului Unirii au avut loc șase accidente deoarece mai multe vehicule cu înălțimea de peste 3,5 metri au rămas blocate fie în limitatorul de gabarit, fie chiar în pasaj.

Cel mai grav accident produs în Pasajul Unirii a avut loc în data de 23 decembrie 2022. La momentul respectiv, un autocar în care se aflau turiști s-a blocat în poarta de gabarit,

Mai multe persoane au fost strivite de bara de metal prinsă în asfalt. Din nefericire, un turist grec și-a pierdut viața în urma accidentului.

Pasajul Unirii a fost închis pe tot parcursul verii anului 2022 pentru a putea fi realizate ample lucrări de punere în siguranță a acestuia. Lucrările au fost realizate de către Primăria Sectorului 4, în urma unui acord încheiat cu PMB.

Cookies