Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. O femeie a fost decapitată

23 iul. 2021
2603 Afișari
Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. O femeie a fost decapitată
Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, produs vineri după-amaiză. O femeie a fost decapitată după ce maşina condusă de soţul său a intrat sub un TIR.

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. O femeie a murit, vineri seară, într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce maşina condusă de soţul ei a intrat sub remorca unui TIR. Polițiști sosiți la fața locului nu au găsit urme de frânare.

Din informațiile oferite de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, bărbatul care conducea mașina a scăpat cu viaţă, dar este în stare de şoc.

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

Accidentul a avut loc la kilometrul 116 al autostrăzii A 1, iar primele date ale  anchetei arată că şoferul unui Mercedes a intrat cu partea dreaptă a autovehiculului sub remorca unui TIR, autoturismul fiind zdrobit sub remorcă. Soţia şoferului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc, rănile sale fiind extrem de grave.

Martorii povestesc că șoferul a ieşit singur din autovehicul și că a intrat în stare de șoc când  a văzut că soția sa a fost efectiv decapitată.

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti

Aceleaşi surse au declarat pentru News.ro că în zona accidentului nu există urme de frânare. Şoferul TIR-ului a declarat că circula cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe oră.

Pe prima bandă era coloană de autovehicule, însă banda a doua era liberă, au declarat surse din poliţie. Conform acestora, viteza estimată cu care circula autoturismul implicat în accident era de 100 de kilometri pe oră.

Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat

O mașină de poliție s-a răsturnat, vineri după-amiază, în zona Piața Regina Maria din Capitală. Mașina de poliție se deplasa pe Bulevardul George Coșbuc dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu către Piața Unirii și avea în funcțiune sistemele acustice și luminoase. În momentul în care a ajuns în zona Rond Coșbuc, mașina de poliție a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

În urma impactului, mașina de poliție s-a răsturnat pe plafon. Potrivit informațiilor oferite de Brigada Rutieră, persoanele aflate pe bancheta din spate a mașinii de poliție au primit îngrijiri medicale.

Cookies