Accident cumplit la halta Pajura din București. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de tren

17 iul. 2022
1639 Afișari
Accident cumplit la halta Pajura din București. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de tren
Accident cumplit la halta Pajura din București. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de tren. Imagine simbol: Pexels

Un accident cumplit a avut loc la halta Pajura din București. O femeie a murit după ce a fost lovită de un tren care se îndrepta spre Brașov.

Accident cumplit la halta Pajura din București

Accidentul mortal a avut loc sâmbătă după-amiază în zona Cantonului 6 din stația C.F. halta Pajura din București.

O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de trenul IR 11537 care se deplasa pe ruta București Nord – Brașov.

Decesul a fost confirmat la fața locului de către organele de poliție din cadrul BPTF BUC-TRIAJ.

Cauza decesului

Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului, iar în acest timp, circulația trenurilor a fost blocată pe firul 2. Ulterior, circulația feroviară a fost reluată. Pe celelalte fire de circulație a fost impusă o viteză de 30 de kilometri pe oră.

Cauza accidentului cumplit ar fi traversarea neregulamentară a căii ferate. Femeia a traversat fără să se asigure, potrivit stirileprotv.ro.

Accident grav, sâmbătă, în București, din cauza vitezei excesive

Un alt accident grav a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Din cauza vitezei mult prea mari, un tânăr a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac care se afla pe marginea drumului.

Conform primelor informații, șoferul ar fi avut o viteză foarte mare, iar acest lucru s-a putut vedea și pe camerele de supraveghere ale unei spălătorii din zonă.

În urma impactului, mașina s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenția pompierilor.

Medicii s-au deplasat de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului șofer. Cadrele medicale au fost nevoite să-i declare decesul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Cookies