LA MINE-N CARTIER

Accident cu un autobuz RATB, mai mulţi răniţi VEZI VIDEO

Șapte persoane au fost rănite, în accident fiind implicate pe lângă autobuzul RATB un taxi şi o dubă de transport marfă. Incidentul s-a petrecut in sectorul 5, pe strada Toporaşi, între Șoseaua Giurgiului si Calea Ferentari. Din primele cercetări se pare că şoferul autobuzului a piedut controlul volanului. La acestă oră traficul în zonă este restrictionat.

Potrivit RATB, în paralel cu ancheta poliţiei, s-a hotarât ca regia să instrumenteze o anchetă proprie. La fata locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, o maşină a serviciului de ambulanţă Bucureşti dar şi câteva echipaje ale Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Autobuzul se deplasa spre Timpuri Noi si a acrosat un autoturism parcat pe carosabil. Autobuzul a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un taxi. In urma accidentului, cei patru pasageri din autobuz plus şoferul, dar şi cele doua persoane din taxi, au ajuns la spital„, a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Autobuzul implicat în accident circula pe linia 323 (Zetarilor, Prel. Ferentarilor, Str. Toporasi, Sos. Giurgiului, P-ta. Eroii Revolutiei, Cal. Serban – Vodă, Bd. Gh. Sincai, Pod Timpuri Noi) şi aparţine de autobaza Ferentari.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button