ARHIVA B365

Accident cu trei morți pe Centura Capitalei. GALERIE FOTO

Update: Se pare că microbuzul este cel care a intrat pe contrasens, ciocnidu-se de TIR. Șoferul microbuzului fusese văzut de alți participanți la trafic cu ochii închiși la volan și se pare că microbuzul mergea deja în zig-zag. Polițiștii bănuiesc că oboseala ar fi cauza accidentului.

Un TIR a lovit un microbuz cu mai multe persoane la bord. În accident au fost implicate 11 persoane, dintre care 3 au decedat. Potrivit căpitanului Petruş Simion, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, din cele 11 persoane implicate în acest accident rutier grav 8 se aflau în microbuz, iar 3 se aflau în camion. Din cele 8 persoane din microbuz 3 persoane, printre care şi şoferul microbuzului, care fusese încarcerat între scaun şi volan, au murit. Ceilalţi 5 pasageri ai microbuzului au fost transportaţi la spital. Din cele 3 persoane care se aflau în camion o persoană a fost transportată la spital, iar alte două au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să fie transportaţi la spital.

Din cei 6 răniţi în urma accidentului produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei 2 au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, 2 la Spitalul Pantelimon şi 2 la Spitalul Bagdasar – Arseni.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost înregistrat la 15:14.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarecare, una cu apa si spumă si 7 echipaje medicale (5 echipaje de prim ajutor SMURD, 1 echipaj de terapie intensivă mobilă şi un 1 echipaj de urgenţă de la Spitalul Floreasca).

Traficul în zonă a fost restricţionat pe ambele sensuri, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unei coliziuni frontale dintre autotren şi microbuz, însă până în acest moment nu se știe cine este vinovat de producerea accidentului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button