Accident cu patru mașini în Otopeni, pe DN 1. Traficul, deviat prin aeroport după carambol

29 sept. 2021
341 afișări
Accident cu patru mașini în Otopeni, pe DN 1. Traficul, deviat prin aeroport după carambol
Accident cu patru mașini în Otopeni, pe DN 1. Traficul, deviat prin aeroport după carambol.

Un grav accident a avut loc miercuri seară în Otopeni, pe DN1. Patru mașini au fost implicate într-un carambol. Traficul a fost deviat prin aeroport după incident. În prezent se circulă pe o singură bandă.

Accident grav miercuri seară în Otopeni. Un carambol în care au fost implicate patru mașini a avut loc pe DN1, în orașul Otopeni, din județul Ilfov, blocând total circulația. Traficul în zonă este la această oră extrem de îngreunat și a fost deviat inclusiv prin aeroportul Henri Coandă, în speranța ca participanții la trafic nu vor mai fi nevoiți să aștepte finalizarea anchetei.

Din fericire o singură persoană a fost rănită ușor.

Accident cu patru mașini pe DN1 în Otopeni

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1 București-Ploiești, la kilometrul 16+100 de metri, în zona localității Otopeni, județul Ilfov.

În accident au fost implicate patru mașini, mai spun autoritățile. Din primele informații, o persoană a suferit răni ușoare. Totuși, salvatorii spun că aceasta este conștientă și a fost evaluată medical la fața locului, fără să fie nevoie să fie transportată la spital.

Traficul în zonă se desfășoară cu greutate

În zonă, traficul este aglomerat, iar circulația se desfășoară doar pe prima bandă. Mai mult, acesta a fost chiar deviat prin Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni. Centru Infotrafic anunță de asemenea haosul din trafic printr-o informare oficială.

„Sunt valori ridicate de trafic în zonă, circulaţia desfăşurându-se doar pe prima bandă, dar şi deviat prin Aeroportul Internaţional „Henri Coandă””, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În ultima vreme autoritățile încearcă să stopeze creșterea numărului accidentelor rutiere, mai ales că a fost vorba de un an tragic în această privință. Rămâne de văzut dacă vor reuși. Atât starea drumurilor, cât și neatenția șoferilor, cât și starea deplorabilă a unora dintre autovehicule se numără printre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

Vom reveni cu amănunte în momentul în care traficul din Otopeni va reveni la normal și vom afla mai multe informații cu privire la modul în care s-a produs accidentul. În prezent se află în desfășurare o anchetă a Poliției Rutiere.

Cookies