Accident cu o ambulanță SMURD în București. Trei răniți, tramvaie blocate

08 ian. 2021
83 Afișari
Accident cu o ambulanță SMURD în București. Trei răniți, tramvaie blocate
Ambulanță SMURD implicată într-un accident în București foto: captura Digi24)

Un accident în care a fost implicată o mașină SMURD a avut loc în această dimineață pe Soseaua Chitila din București. În ambulanța SMURD se aflau trei persoane, iar mașina a acroșat refugiul unui tramvai. STB anunță că circulația tramvaielor în zonă este blocată, iar traficul este îngreunat.

Ambulanța SMURD implicată în accident se deplasa în regim de intervenție către o solicitare. La un moment dat, a acroșat refugiul unui tramvai, în zona Șoseaua Chitilei din București. Mașina a rămas agățată pe peronul din stația de tramvai.

În accident, cei trei membri ai echipajului au suferit traumatisme și leziuni. Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00.

La fața locului au ajuns alte trei ambulanțe SMURD, care au acordat primul ajutor și au transportat la Spitalul Floreasca din București cei trei membri ai echipajului din autospeciala lovită.

STB anunță că liniile 3 și 45 sunt blocate pe Șos Chitila, la stația Crinului, pe sensul spre Mezeș. Tramvaiele circulă pe traseu deviat, iar traficul rutier este îngreunat.

Societatea de Transport București a anunțat că liniile 3 și 45 sunt blocate pe Șoseaua Chitila, la stația Crinului, pe sensul spre Mezeș. Tramvaiele circulă pe traseu deviat, iar traficul rutier este îngreunat.

Cookies